Dropbox lisätila – Työkaluksi Yrittäjälle, Opiskelijoille ja Yksityisille

Dropbox lisätila – Työkaluksi Yrittäjälle, Opiskelijoille ja Yksityisille

Kirjoittaja

Mikä ihme on Dropbox?

Suomalaiseksi kansankieleksi käännettynä Dropbox on kuin omalla koneellasi oleva toinen kiintolevy, joka on yhteydessä internettiin ja jonka avulla on helppo jakaa tiedostoja toisille ihmisille. Hienommalla kielellä Dropbox on verkkosovellus, jolla onnistuu synkronointi-, varmuuskopiointi ja tiedostojenjako.

Dropboxia ei ole pakko asentaa tietokoneelle käyttääksesi sen mahtavia ominaisuuksia, vaan voit käyttää sitä myös pelkästään internetin välityksellä.

Yrittäjälle – Ilmaista säilytystilaa 2 gigaa suorilta

Yrittäjänä olet varmaan tottunut lähettelemään monenlaisia tiedostoja asiakkaille tai yhteistyökumppaneille. Voi olla että jotkin näistä ovat sellaisia mitä tulee lähetettyä todella useasti ja aina pitää klikata sitä “Liitä tiedosto” näppäintä ja odottaa lataus sähköpostiin. Mitä jos oletkin jo laittanut yleisimmät tiedostot talteen verkkoon ja nappaat vain linkin, jossa kestää (5 sekuntia) lisäät, sen sähköpostiin ja lähetät ihan mistä vain.

Vaikkapa mökillä ollessa “Liitä tiedosto” voi viedä jopa 2-5 minuuttia. Dropboxia käyttäessä voit myös jakaa tiedostoja, tai kansiota ainoastaan tiettyjen sähköpostien kesken, joten projekteista tulee helppoa ja näet suorilta milloin tiedostoa on muokattu.

Opiskelijoille – Ilmaista tilaa 2 gigaa suorilta – Korvaamaton

Aivan uskomattoman TEHOKAS työkalu. Koulusta itsessään tulee paljon tiedostoja tietokoneelle ja Dropboxin avulla ne on helppo pitää aina saatavilla yhdessä paikassa. Kuinka monesti olet joutunut tilanteeseen jossa tiedosto pitäisi saada koulukaverille tai vaikkapa tietokoneelle jolla pidetään esitys?

Monesti näissä tilanteissa muistikorttia ei ole mailla halmeilla, tai se on täynnä jotain muuta sen jälkeen lähetellään sähköpostia ja hyvää aikaa menee hukkaan. Mitä jos kirjoittaisit vain linkin esim. paperille tai jakaisit Facebookissa ja tiedosto, jota tarvitset on heti käytettävissä. Kuulostaa helpolta eikös? Näin helppoa se oikeasti onkin!

Turvaa tärkeät projektit – Opparit, Esseet ja Esitykset

Jokainen meistä on kuullut surullisenkuuluisista tapauksista, joissa on töitä tehty tajuton määrä tietyn projektin eteen ja juuri viimeisillään kone hajoaa. Deadline ei odota ja turhia kustannuksia tulee pikakorjauksista ja joissain tapauksissa tiedostoja ei voikkaan palauttaa. Kun siirrät tärkeät tiedostot Dropboxiin ei tarvitse huolehtia tällaisista asioista vaan voit itse keskittyä siihen olennaiseen.

Useimmiten syynä koneen hajoamiseen tuossa vaiheessa, on koneen aikaisempi vähäinen käyttö ja tämän johdosta koneen sisuksiin päässeet pölyt. Kannattaa imuroida tuulettimet silloin tällöin 😉

Lataa Dropbox

Jos haluat olla todella mahtava ja antaa hieman suosittelu bonusta, Dropbox lisätilan muodossa luo tilisi klikkaamalla tästä.

Voit myös ladata Dropboxin suoraan heidän kotisivustoilta.