Pienyrittäjän Facebook mainos opas viisaaseen markkinointiin

Olet siis suunnittelemassa markkinointia Facebookissa? Hieno juttu! Facebook markkinointi kasvaa pikkuhiljaa, myös Suomessa ja voit vielä olla osa menestyjiä. Tässä artikkelissa ja totta kai videossa saat pari vinkkiä viisaaseen, kestävään ja tehokkaaseen ensimmäiseen Facebook mainokseen.

Pakko myös mainita, että itse en tarjoa Facebook markkinointipalveluita, vaan tämä on puhtaasti opittu taktiikka monien kurssien ja oppaiden jälkeen.

Facebook mainos – Se ensimmäinen Tee-Se-Itse tyyliin

Käytän myös itse näitä kyseisiä vinkkejä suunnitellessa ja toteuttaessa Facebook mainontaa kuten videosta tulet huomaamaan! Näistä tiedoista veloitetaan monessa paikassa kurssien ja oppaiden muodossa, joten mahtava asia, jos näistä vinkeistä on Sinulle hyötyä.

Voit samalla välttää pari aloittelijan virhettä, saada enemmän oikeanlaisia asiakkaita/tykkääjiä alusta lähtien ja voit säästää samalla tuhansia euroja. Vain tietämällä, mitä kannattaa klikkailla ensimmäistä mainosta tehdessä ja suunnitellessa.

Lisää luettavaa: Isompaan markkinointi tarpeeseen voi raudankova ammattilainen olla paras ratkaisu. Suosittelen tutustumaan: Fiercer Mediaan