Ota yhteyttä

[gravityform id=”2″ title=”false” description=”false”]

Yksi kommentti artikkeliin ”Ota yhteyttä”

 1. Hei,

  Olen Eetu ja toimin affiliate-koordinaattorina Domainkeskukselle sekä Seravolle.
  Seravo on kotimainen WordPress Hostingiin erikoistunut yritys, jonka WordPress palvelut on arvioitu jopa yhdeksi maailman nopeimmista. Domainkeskus sen sijaan tarjoaa edullisia, mutta todella turvallisia ja luotettavia hosting-palveluita sekä domaineja niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin.

  Löysin sivustonne ja ajattelin, että voisitte olla loistava affiliate—kumppani meille.

  Tarjoamme Seravolle 100% provision uusista Web Hosting -tilauksista sekä Domainkeskus tarjoaa Kertamaksullista provisiot jokaisesta rekisteröidystä domainista ja 100% provision webhotellitilauksista.

  Esimerkkitilanteessa, jossa rakennatte teidän asiakkaallenne uutta tai päivitettyä verkkosivustoa esimerkiksi WordPress -alustalla, ja tarjoatte hänelle affiliate kampanjan kautta esimerkiksi Seravon ”WP Pro” tilauksen, johon sitten rakennatte tai siirrätte asiakkaalle WordPress sivut.

  Tällöin teille maksetaan Seravon tilauksesta ensimmäisen 12kk ajan 100 % provisio, joka tässä tapauksessa tekee 420 € per asiakas. Tällöin voitte tarjota asiakkaalle yhden maailman nopeimmista WordPress palveluista, saaden itse siitä 420-1200 € takaisin ensimmäiseltä vuodelta per asiakas.

  Tarjoamme käyttöönne uniikkeja ja henkilökohtaisia alennuskoodeja, laskeutumissivuja, bannereita tai mitä vain tarvitsettekaan.
  Mikäli haluatte liittyä Affiliate verkostoomme ja ansaita rahaa asiakaskunnallanne, rekisteröityminen onnistuu osoitteessa https://controlpanel.missaffiliate.com/signup
  Seravon ja Domainkeskuksen ohella verkostossamme on lukuisia muita Web Hosting yrityksiä, kuten Nettihotelli, Miss Hosting, Hostek, Funio, Time4VPS, Ballou, ProfesionaHosting, FSData, Hostens, IV, Hemsida24, 4UKHost sekä Stablehost.
  Mikäli teillä ilmenee mitään jatkokysymyksiä tai muuta asiaa, vastaan niihin mielelläni.
  Kiitos käyttämästänne ajasta ja vastaustanne odotellen.

  Ystävällisin terveisin
  Best Regards,

  Eetu Honkanen
  Affiliate Coordinator

  Mobile: +358 406635985
  Skype: .cid.3965eaa687f7274

  Miss Group
  http://www.missgroup.com

  Earn great commission with Miss Affiliate!
  http://www.missaffiliate.com

  Vastaa

Jätä kommentti