8 Google Optimointi vinkkiä parempaan paikalliseen hakukonenäkyvyyteen

Pienyritykset alkavat pikkuhiljaa ottamaan vastaan markkinoinnin ja etenkin internetmarkkinoinnin salat. Yleensäkin siitä syystä, että ihmiset hakevat koko ajan enemmän tietoa internetistä ostaessaan paikallisia tuotteita ja palveluita.

Tämän takia pienyrityksille onkin entistäkin tärkeämpää tulla näkyviin myös paikallisesti saadakseen osan paikallisista markkinoista.

Yksi tehokas keino tämän toteuttamiseen on saada yrityksesi nousemaan mahdollisimman korkealle hakutuloksissa kun ihmiset etsivät palveluitasi ja tuotteitasi. Tiesitkö muuten, että 86% hakijoista luottaa enemmän normaaleihin hakutuloksiin kuin niissä näkyviin mainoksiin hakiessaan tietoa?

Paikallinen Google hakukoneoptimointi on

Prosessi jossa kotisivut ja muita internetin palveluita optimoidaan toimimaan yhteistyössä toistensa kanssa markkinoiden palveluitasi tarkemmin tietylle kohdeyleisölle. Älä huoli hakukoneoptimointi (Google optimointi) on oikeasti paljon helpompaa kuin miltä se kuulostaa ja onnistuu ihan terveellä maalaisjärjellä.

On monia tapoja optimoida yrityksen hakukonenäkyvyyttä, kuten sivuston sisäinen optimointi (On-site SEO), kotisivujen ulkopuolella tapahtuva optimointi (off-site SEO), paikalliset listaukset ja monia muita.

Yleensä kuitenkin moni pienyrittäjä menee hieman sekaisin, että mihin sitä sitten pitäisi oikein keskittyä tai aloittaa, kun kysessä on iso Google ja paikallinen hakukoneoptimointi. Kerron tässä siis Sinulle 8 paikallisen hakukoneoptimoinnin vinkkiä, jolla pääset varmasti hyvään alkuun.

Videossa mainitut linkit

[box type=”info”] Bonus vinkki: Tee listauksien lisäys ja muokkaus pienissä vaiheissa kuten käyttämällä 1 tunnin viikossa yhteystietojen päivittämiseen eri listaus paikkoihin. Googleta oman yrityksesi nimi ja löydät monia paikkoja, johon voit päivittää omat tietosi ihan sähköpostitse yhteyttä ottamalla.[/box]