Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi eli lyhyesti SEO on kotisivujen- ja palveluiden hakukonenäkyvyyden parantamista orgaanisissa, ei maksetuissa hakutuloksissa Googlessa. Hakukoneoptimoinnin keinoin, vaikutetaan Googlesta esiin tuleviin hakutuloksiin ja millä hakusanoilla yrityksen kotisivut löytyvät.

Hakukoneoptimointi yritykselle ja miksi?

Hakukoneoptimointi yritykselle on pitkän kaavan strateginen suunnitelma tuoda kotisivuille kävijöitä tietyillä hakusanoilla, juuri tiettyyn aikaan, eli silloin kun hän haluaa sinun palveluitasi tai tuotteita.

Tänä päivänä kaikki tutkivat hankintoja etukäteen internetistä, kun yrityksesi palvelu/tuote tulee jo tässä vaiheessa esiin on suuri mahdollisuus, että hän ottaa yhteyttä juuri Sinuun. Samalla yrityksesi kotisivujen liikenne ja brändin tunnettavuus kasvaa ja tavoitat asiakasryhmiäsi paremmin.

[youtube id=”weZIwiiGCEs”]

Mistä voin lukea lisää hakukoneoptimoinnista?

Arttu on kirjoittanut todella hyvän hakukoneoptimointi lyhyesti sivun, joka kertoo  kattavasti tietoa, kun haluat tehdä hakukoneoptimoinnin itse. Todellisiin tuloksiin pääseminen ja hakukoneoptimoinnin keinojen opetteluun kannattaa varata rutkasti aikaa. Jos taas haluat antaa ammattilaisen hoitaa hakukoneoptimointisi ota yhteyttä!