Haluatko enemmän asiakkaita kotisivuillasi?

Haluat siis enemmän asiakkaita kotisivuillasi hienoa! Asiakkaiden kanssa keskustellessa monesti tulee esille kysymyksiä ”Kuinka myyn tuotteita/palveluita kotisivuilla? Kuinka markkinoin palveluita tai tuotteita?”

Tässä artikkelissa tulet huomaamaan pari asiaa, jotka voivat auttaa Sinua markkinoimaan ja myymään palveluitasi paremmin ja tehokkaammin. Joten eiköhän jo aloiteta..

Sisällöllä saat parhaat tulokset

Luo sisältöä ja kirjoita palvelusta tai tuotteesta kunnollinen kuvaus. Sisällytä siihen nämä 4 asiaa: Mikä se on? Minkä ongelman se ratkaisee? Mistä sitä saa ja paljonko se maksaa? Saatat ajatella, että tuo ei toimi ihmisillä ei kiinnosta lukea ja he haluavat nopeasti tietää asiasta. Tässä vaiheessa kannattaa unohtaa kotisivujen markkinointi kokonaan ja lähteä kadulle markkinoimaan ja huutelemaan tarjouksia.

Kotisivujen markkinointi onnistuu parhaiten hyvällä ja kattavalla sisällöllä. Ihmiset tulevat kotisivuille juurikin etsimään sisältöä ja tietoa juuri siitä tuotteesta/palvelusta mikä heitä kiinnostaa.

Voit vastata mahdollisten asiakkaiden tarpeisiin kertomalla tuotteesta mahdollisimman kattavasti. Tämän takiahan mekin käytämme Googlea niin paljon ”Koska se vastaa siihen kysymykseen mitä siihen kirjoitetaan”.

Tässä Timolta hyvä video sisältöön liittyen.

[fve]http://youtu.be/tZDEGw4PMuQ[/fve]

Sisältövinkkejä palveluiden ja tuotteiden markkinointiin

[one_half]

  • Tuotearvosteluita
  • Tee-Se-Itse vinkit
  • Ennen & Jälkeen kuvat
  • Asiakkaiden kokemukset

[/one_half]

[one_half_last]

  • Videot ja Podcastit
  • Järjestä kilpailuja kotisivuillasi
  • Huumori voi olla valttikorttisi
  • Ammattilaisen vinkit

[/one_half_last]

Linkitä viisaasti ja tee ostamisesta helppoa

Linkitä suoraan oikealle sivulle kun se on mahdollista. Tämä saattaa tuntua itsestäänselvyydeltä mutta monella kotisivulla ja Facebook sivulla tätä ei hyödynnetä kunnolla.

Jos esimerkiksi olet saanut uuden tuotteen verkkokauppaan linkitä suoraan kyseiseen tuotteeseen ei suoraan etusivulle ”Etsi se sieltä”. Näin teet tutustumisesta helppoa ja kaupan todennäköisyys on paljon suurempi, koska ihminen saa heti tietää asiasta mistä hän on kiinnostunut.

helppo-ja-nopea-ostaminen

Voit käyttää samaa taktiikkaa myös muualla

Tätä tapaa voit käyttää kaikkialla internetissä, sähköposteissa, foorumeilla ja etenkin kotisivuilla. Kuinka kotisivuilla saatat ajatella? Jokaiseen tuotearvosteluun, vinkkeihin ja tapahtumiin voit lisätä esim. Ota yhteyttä linkityksenä tai suoraan tuotteeseen mitä myyt.

Helppoa eikös? Kokeile itse kuinka vinkit toimivat kotisivuillasi ja pistä ihmeessä kommenttia tähän artikkeliin tai vaikkapa viestiä sähköpostiin tulosten ilmaantuessa.