Internet-markkinointi lyhyesti – 3 Parasta paikkaa aloitukseen

Internet-markkinointi, siihen tutustuminen ja kaiken sen tiedon saaminen käytäntöön vie yleensä aivan tuhottomasti aikaa! Ensin luetaan sisältömarkkinoinnista, luodaan artikkeleita blogiin, huomataan ettei blogissa tai kotisivuilla ole kävijöitä, tutustutaan hakukonemainontaan ja Facebook mainontaan, jota kautta saadaan lukijoita ja mahdollisia asiakkaita sivuille.

Internet-markkinointi – Kuulostaa hommalta vain hulluille

Siltä se saattaa ehdottomasti kuulostaakkin ja tietoviidakkoon on helppo eksyä tänä päivänä! Mutta internet-markkinointi ei oikeasti, ole niin hankalaa kun se voisi olla oikeanlaisilla työkaluilla ja mahtavilla saiteilla. Internet-markkinointi on siitä erikoinen ja mahtava ala, että siellä pärjäävät parhaiten ne, jotka ottavat huomioon omat asiakkaansa ja konkreettisesti tekevät asioita internetissä.

Pussauksia poskelle eikä turhia lupauksia

Google on tämän päivän kaikkein tehokkain hakukone, joka tosiaan huomaa puhutaanko siellä kahvipöydässä vain turhia lupauksia vai tuotetaanko lisäarvoa asiakkaille internetissä. Varmasti tästä arvaat kumpi oikeasti näkyykin internetissä paremmin? Miksi? Koska parhaat paikat ja asiakkaat ansaitaan!

Tsekkaa siis videolta 3 parasta paikkaa aloitukseen!

Videossa mainitut resurssit:

Internet-markkinoinnin ABC
Digivallankumous.fi
WP-Opas.fi
Quicksprout.com