Ketuttaako uusi Gmail? Näin saat vanhan Gmailin takaisin

Viime viikolla Gmail rullasi uuden päivityksen joka ei päällisin puolin näy vaikuttavan juuri mihinkään. MUTTA! Jos sinulla tai yritykselläsi on käytössä uutiskirjeet tai postituslista, joille lähetät hyödyllistä tietoa on tämä muutos sellainen, joka voi vaikuttaa todella suuresti lukijoihin.

Ei huolta voit korjata asian näin

[fve]http://youtu.be/iCW8mlRy3Vg[/fve]

Miten tämä koskettaa Sinua?

Noh.. Monessa tapauksessa sähköpostit, joissa on paljon tekstiä tai jopa tulee useasti sähköpostiisi on merkattu ”Tarjous” tabin alle. Tämä voi tarkoittaa sitä, että ihmiset jotka ovat rekisteröityneet sähköpostilistallesi, saattavat luulla kyseistä tabia roskapostiksi eivätkä näin ollen lue uutiskirjettäsi tai artikkeliasi. Mahdollisesti saatat myös itse missata sen tärkeän liidin tai kyselyn joka onkin siellä tabin alla piilossa.

Minulla olisi Sinulle myös kysymys.

Mitä pidät uusista Gmailin tabeista? Onko tärkeät viestit kadonneet uusien tabien alle vai helpottavatko ne sähköpostien selaamista? Suosittelen myös kertomaan muille tästä artikkelista jos vaikkapa tunnet jonkun henkilön jolle uutiskirjeet ovat tärkeä työkalu voi tieto tästä pelastaa päivän.