Kohta se Pärähtää – Sanoi Pikkusisko

Tässä on sen verran paljon tapahtunut lyhyen ajansisällä, että pikkusiskon sanoma tuntui sopivan todella hyvin tilanteeseen. Uudet ideat jyllää kovaa vauhtia ja totteuttamisvimma on huipussaan. Uusien tuotteiden lanseeraus on suunniteltu jo pariksi kuukaudeksi eteenpäin ja on sitä myös mukava tehdä!

Video-ohjeet uudistuvat

Tekeillä on kattavammat video-ohjeistukset ylläpidosta, artikkeleista, kuvien liittämisestä, gallerioiden teosta ja monesta muusta ominaisuudesta, jotka muuten voivat jäädä unholaan. Teen kuitenkin myös tottakai uusista sivustoprojekteista video-ohjeet, juuri siihen toimintaan mihin sivustot on suunniteltu. Tällä tavoin kotisivujen ylläpitoa voi kehittää aina eteenpäin ja luoda se oma juttu myös tulevaisuuteen.

E-kirja kynän alla

Oli hienoa saada sähköposti viimeviikolla ”Missä on se viikottainen vinkki?”. Tässä vaiheessa pitääkin jo kiittää blogini seuraamisesta on mukava olla avuksi! Vinkille kuitenkin tällä kertaa tapahtui niin, että se muuttui e-kirjaksi, koska pituudeltaan olisi ollut jo todella pitkä yhteen blogikirjoitukseen.

E-Kirja käsittelee ja ohjeistaa kuinka saat parhaiten tuotua uudet tai vanhat kotisivut asiakkaidesi ulottuville. Esimerkkien avulla kerron, miten voit päästä nokan verran edelle kilpailijaasi markkinoinnissa artikkelien avulla. Tiedätkö jo mistä kannattaisi kirjoittaa?

Verkkokaupat tulossa tuotteiksi

Kukapa tänä päivänä ei olisi ajatellut perustaa verkkokaupan tuotteille tai palveluille? Onhan se jo suoraan sanottuna hulluakin, antaa tuotteiden pölyttyä pimeässä yöllä, kun kuvatkin tuotteista voisivat olla esillä? Tätä asiaa korjataksi verkkokauppa lisäosaksi on tulossa maailmankuulu WooCommerce, joka on 1 vuodessa saavuttanut 350 000 latauksen. Miksi? Katso siis allaoleva video.. WooCommercea käyttää myös Kulminaatio..

http://vimeo.com/29198966