Kotisivujen markkinointi oikeaan aikaan sosiaalisessa mediassa

Oletko kuullut sanonnan: ”Oikeassa paikassa, oikeaan aikaan?” Tämä vanha sanonta soveltuu hyvin myös kotisivujen markkinointiin ja tulee esille, etenkin sosiaalisessa mediassa todella paljon. Tiesitkö jo, että tilapäivityksesi eivät näy kaikille faneillesi suoraan? Eli, jos sinulla on vaikkapa 1000 fania voi olla, että vain murto-osa näistä näkee päivitykset omalla aikajanallaan.

Voit myös parantaa julkaisujesi näkyvyyttä

Voit parantaa tilapäivityksiesi ja artikkeleidesi esiintymistä fanien aikajanalla mm. kuvilla, videoilla, hauskoilla ja hyödyllisillä tilapäivityksillä. Jos, et ole vielä lukenut Facebookin salaista reseptiä kannattaa se katsoa läpi niin tiedät kuinka kannattaa aloittaa.

Se tehokkain tapa: Päivitykset oikeaan aikaan

Kaikkein tärkein ja vaikuttavin asia on aika milloin sen tilapäivityksen julkaiset. Voi olla, että kerkeät tilapäivityksiä julkaisemaan kun fanit ovat jo nukkumassa ja tämähän on sama kuin tyhjällä torilla huutelisi. Eihän sitä aikaa kannata turhaan tekemiseen käyttää vai mitä?

Mistä tiedän oikeat tai optimaalisimmat ajat?

Älä huoli tähän on kuitenkin ratkaisu valmiina! Kotisivujen markkinointia voi tehdä oikeaan aikaan sosiaalisessa mediassa pienillä muutoksilla. Katso ihmeessä video, jossa opit kuinka voit tavoittaa suuremman osan faneistasi, saada uusia faneja, tehostaa markkinointia, säästää aikaa ja parantaa kotisivujesi näkyvyyttä.

SOME – Työkalut Facebookin ja Sosiaalisen median valloitukseen

Sosiaalinen media on mahtava paikka ja mahdollisuus jokaiselle pienyritykselle hyödyntää bisniksessä mutta jos olet monessa mukana voi tunnit loppua päivästä. Tähän apuun tulevat monet työkalut, jota voit hyödyntää suoraan omassa markkinoinnissa ja hallinnoida somea kuin mestari.

Jos, et vielä tiedä kuinka voit ajastaa päivitykset Facebookissa opit sen myös kätevästi 3:ssa minuutissa. Jos, taas olet monessa kanavassa mukana ja haluaisit työkalut myös Twitteriin, Google+, LinkedIn:iin ja Facebookkiin jatka toki lukemista.

Likealyzer – Arvioi Facebook-sivut

tarkista-facebook-arvosi

LikeAlyzer arvioi Facebook-sivusi ja antaa hyviä vinkkejä miten voit parantaa omaa sivuasi ja saada lisää tykkääjiä, kommentoijia ja faneja kasvatettua. Voit myös, vertailla eri yritysten pistemäärää ja napata toisia vinkkejä toisaalta ja toisia toisaalta.

Kannattaa muistaa, että pääasia on rakentaa faneillesi hyödyllinen ja helppo kanava, jossa voit kertoa heille kaikesta heitä kiinnostavasta ja yritykseesi liittyvistä aiheista.

Hootsuite – Usean sosiaalisen median super pöllö

hootsuite

Hootsuitella voit ajastaa koko viikon tai vaikkapa kuukauden kaikki sosiaalisen median päivitykset samalta istumalta yhteen tai moneen kanavaan kuten Google+ yritysivulle, LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram. Aivan älyttömän kova työkalu kun olet monessa mediassa mukana.

Saat myös hyvää analytiikkaa ulos raportteina ja näet kuinka moni ihminen on klikannut juuri sinun jakamaasi linkkiä näin näet, jakamasi tiedon toimivuutta todella tarkasti. Saat myös 30 päivää ilmaista Premium versiota rekisteröityessä. Jokapäiväisessä käytössä myös täällä!

Pagemodo – Facebook & Twitter kätevästi

pagemodo

Pagemodo kun Facebook + Twitter on yrityksesi juttu niin Pagemodo on kuin karkkikaupassa olisi. Työkalut löytyy todella kauniiden kansikuvien luontiin ja sivut näyttää heti kuin ammattilainen olisi tehnyt.

Voit ajastaa päivitykset haluttuun aikaan, saada ideoita julkaisuihin (Vähän kankea Suomeksi mutta Enganniksi saa hyviä ideoita). Voit järjestää myös kilpailuja tätä kautta nopeasti ja hyvillä ohjeilla.