Kotisivut yritykselle nopeasti ja edullisesti – WordPressillä

Haluaisitko luoda itsellesi blogin tai kotisivut nopeasti ja edullisesti ja vielä maailman suosituimmalla julkaisujärjestelmällä? Jos nyökyttelet tällä hetkellä päätäsi, silloin tämä artikkeli sopii sinulle kuin nakutettu.

Olen itse testannut monet Suomalaiset järjestelmät ja jos tunnet taustatarinani, tiedät varmaan, että olen toteuttanut kotisivuja jopa kotisivukoneella kauan aikaa. Mutta monissa suljetuissa järjestelmissä tuntui olevan yksi suuri asia, joka hidasti bisneksen kehittymistä.

Nykyaikaiset työkalut: Responsiivisiset kotisivut, verkkokauppa tai blogi.

Yleensä bisneksen kasvaminen tökkäsi siihen, että ominaisuuksia puuttui jostain tai kotisivuja ei päässyt muokkaamaan täysillä tai lisäominaisuuksia odoteltiin puolisenvuotta. Onneksi törmäsin WordPressiin joka pesee kaikki julkaisujärjestelmät mennen tullen.

Katso alla oleva video ja opit itse  tekemään WordPressin asennuksen ja opit itse rakentamaan blogin tai kotisivut nopeasti ja edullisesti.

Rakenna omat: Unelma kotisivut nopeasti ja edullisesti

Videossa näytän sinulle kuinka voit hankkia domainin ja webhotellin uusille WordPress kotisivuillesi Suomalaiselta palveluntarjoajalta Hostingpalvelu.fi:stä ja kuinka asennat WordPressin samaan domainiin ja kuinka saat ensimmäisen ulkoasun eli teeman käyttöosi kätevästi.

WordPressin asentaminen: Kuuluisalla 5min asennuksella

Videossa mainitut linkit:

Hostinpalvelu.fi <- Hyödynnä 15% diili käyttämällä koodia: innovitale15
WordPress.org (Suomalainen tukifoorumi)
WP-Opas.fi