Lappilaista rohkeutta: Jounin Kauppa SOME:n valloitukseen

TV:stä tuttu Sampo Kaulanen on lähtenyt valloittamaan SOME:a kautta maailman mahtavalla tempauksella. Saatat tuntea Sampon jo Diilin kautta tai olet mahdollisesti jo törmännyt mahtaviin Facebook-kilpailuihin mitä aktiivisesti Facebook-sivuille päivitetään.

Viimeisimmässä tänään julkaistussa kuvassa, Sampo seisoo kauppansa edessä kyltin kanssa. Kyltti kertoo englanniksi miehen olevan Suomen hulluin kauppias, joka testaa sosiaalisen median voimaa. Jos kuvasta tykätään miljoona kertaa, hän lupaa hakea henkilökohtaisesti yhden onnekkaan shoppailemaan kauppaansa mistäpäin maailmaa tahansa.

Parissa tunnissa kuva on kerännyt jo lähes 40 000 tykkäystä ja 17 000 jakoa. Eiköhän auteta Sampoa pääsemään tavoitteeseen ja yksi onnekas Ylläkselle ostoksille!

Julkaisu käyttäjältä Jounin Kauppa.

Markkinointivinkit kauppiaalle, verkkokauppiaalle ja blogittajalle

Olen itse seurannut Jounin Kaupan Facebook-sivua parisen viikkoa suurella mielenkiinnolla ja omasta mielestäni, ei Suomessa ole vielä yhtään näin mielenkiintoista sivua vastaan tullut.

Persoonallisuus, kaikki kommentoijat on mukana, antavat lisää materiaalivinkkejä ja kertovat mitä haluaisivat lisää. Aivan mahtavaa settiä! Samanlaista aktiivisuutta näkee yleensä amerikan mantereella, jossa persoonaa tuodaan esiin aktiivisesti ja ”Me ollaan isoyritys” mentaliteetti on heitetty roskakoriin.

Nappaa ideat ja testaa itse perässä

Jos kaipaat ideoita oman kivijalkamyymälän, verkkokaupan, kotisivujen tai blogin markkinointiin niin kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa Jounin Kaupan Facebook-sivut ja alkaa hyödyntämään hyväksi todettuja ideoita! Jos haluat syvällisempiä vinkkejä niin kannattaa tutustua ”Pölli ideat, Toteuta paremmin digiaikana, Rokkaa rankemmin” artikkeliin.