Live Chat – kotisivuille tai verkkokauppaan helposti – Zopim

Tämän päivän artikkeli tulee vastauksena erään asiakkaani kysymykseen:

”Niko, kuinka lisään samanlaisen chatin sivustoille kuin monissa verkkokaupoissa näkyy? Mitä sinä suosittelisit? Mitä kannattaa ottaa huomioon?”

Tästä artikkelista tulee hieman erilainen kuin muista artikkeleista, koska live chatissa on todella paljon hyötyjä mutta myös kompastuskiviä, jos ei oteta tiettyjä asioita huomioon. Olet saattanut nähdä näitä samoja asioita uutisissa kun on käytetty automaattisia chatteja ja robotti on vastannut jotain hauskaa.

Yhden yleisimmistä mokista näet tässä tänään ottamassani kuvassa..:

live-chat-moka

Miksi Niko kerrot minulle tällaisesta?

Rehellisesti sanottuna haluan auttaa Sinua tekemään paremmin kuin moni muu! Olen todella monella kotisivulla ja verkkokaupassa nähnyt tämän saman asian toistuvan ja hoono sooomi voi laskea brändisi luotettavuutta suuresti.

Koska todennäköisesti nyt jo peloteltiin kaikki arkajalat jotka olisi vain läjäyttänyt chatin sivuille ilman mitään konfigurointia voidaan siirtyä niihin mahdollisuuksiin!

Mitä Live Chat voi tehdä sinun verkkokauppaan ja kotisivuille?

Live Chatin laittaminen sivustoille voi kasvattaa konversiota jopa 150%. Emarketerin tekemän tutkimuksen mukaan 63% ihmisistä todennäköisesti palaavat sivustolle missä on live chat käytössä. Suomalaisen tutkimuksen mukaan Chat-asiakkaiden keskiostos on 37% muita asiakkaita suurempi!

Kenelle Live Chat sopii?

Mie suosittelisin live chatia kaikille verkkokauppiaille ja palveluntarjoajille, jotka voivat vastata ihmisten kysymyksiin kohtuullisessa ajassa. Toki suurimmassa osassa chatteja on myös mahdollisuus jättää viesti, johon voidaan vasta myöhemmin joka myöskin on mahtava asia!

Säästöä livechatista tulee myös asiakaspalveluun koska sähköpostien kirjoittaminen kestää kauemmin kuin vastaaminen chatissa kysymyksiin. Myös ostotapahtuma on paljon paljon joutuisampi ja ihmismäisempi kun saa asiantuntevaa opastusta.

Katso video: Jossa näytän kuinka lisääminen onnistuu näppärästi

Videossa mainitut linkit ja käytetyt työkalut:

Zopim Live Chat