Marraskuun kotisivu uutiset, turinat ja suunnitelmat

Valehtelisin jos väittäisin Torstaita pahimmaksi päiväksi viikosta. Servereiden yö päivitykset sujuivat sukkelammin, kuin koskaan ja tulevaisuuden varalle onkin monta asiaa joudutettu. Joulukuu lähestyy ja mielessä on myös vinkit yrityksien joulumyyntejä varten. Mutta asiasta kukkapurkkiin, niihin päivityksiin ja suunnitelmissa oleviin uutuuksiin!

Päivitykset

Sähköposti kirjautuminen

Nyt voit kirjautua hallintatilaan sähköpostiosoittella mihin olet saanut käyttäjätunnukset alkujaan. Ei siis enää käyttäjätunnusten muistelemista! Kannattaa tottakai, myös käydä omista tiedoista määrittämässä haluttu julkinen nimi artikkeli ja sivu päivityksille.

Koodatut sähköpostiosoitteet

Mainosviestit sähköposteissa ovat monelle arkipäivää ja hyvää aikaahan siinä menee hukkaan kun pitää siivota postia ja roskapostia. Tätä asiaa korjataksi on nyt kaikki sähköpostiosoitteet jota sivustoilla ilmestyy säädetty koodautumaan automaattisesti piiloon internetin syövereitä koluavilta roboteilta.

Tietoturva

Tietoturvaa parannettu monin tavoin joka sisältää mm. Teema päivityksiä, Framework ja lisäosien fiksauksia. Kuin myös uusi varmuuskopiointi järjestelmä on osoittautunut todella hyväksi. Tiesithän, että kotisivut varmuuskopioidaan päivittäin?

………………………ja paaljoon muuta mutta ei mennä liian tekniseksi!………………………

Ei liian teknistä

Joulukuu on uudenaikaa ja kehittämistä

Ensiksi tahdon kiittää kaikkia asiakkaita, kolleegoita, ystäviä ja perhettä suositteluista ja avusta yrittämisen tien aloituksessa. Vinkeistä, Ideoista ja Suositteluista on ollut todella suuri hyöty ja apu. Tavoitteena itsellä on ”Vaatimattomasti” kehittää paras kotisivupalvelu ja yrittäjän markkinointi kumppani yhdistettynä verrattomaan asiakaspalveluun.

Miten tämä mahdollistetaan?

Koko joulukuun ajan olen varannut toiminnankehittämistä varten tähän kuuluu mm. Yrittäjän starttitietous kirja – Kotisivujen hyödyntämiseen ja tuotteistamisesta kotisivuille, joka tulee kuulumaan, jokaiseen sivustoprojektiin. Tietoutta ja yrittäjille ajankohtaisia vinkkejä löytyy Facebookista joulunaikaan rutkasti.

Isompia projekteja ei siis oteta toteutettavaksi joulukuussa, mutta ajatuksia ensivuoden alkuun ja projekteja tottakai voidaan miettiä jo eteenpäin! Näistä erillisenä osana on kuitenkin ”Laskeutumissivut eli Landing Page” joita voin toteuttaa joulumyynti tarpeiden mukaan.

Uutiskirjeitä kaksi

Asiakaskirje

Sivustoja kehitetään nopealla tahdilla ja WordPress itsessään kokee 2-3 isompaa päivitystä vuosittain. Tämän vuoksi olenkin luonut 2 eri uutiskirjettä, jotka nyt tulevat kuukausittain suoraan sähköpostiin. Toinen on Innovitalen yksityinen asiakaskirje, johon sisältyy 1 päivitys uutinen ja 1 ajankohtainen yrittäjän vinkki.

Yrittäjän vinkit kirje

Toinen uutiskirje on tarkoitettu suoraan markkinoinnista ja kotisivujen hyödyntämisestä kiinnostuneille. Lomakkeen uutiskirjeen tilaukseen löydät blogikirjoituksen lopusta.

mailchimp-uutiskirjeet

Video-ohjeet

Joulukuun alussa on tulossa iso päivitys WordPress alustaan ja erityisesti kuvien lisäys ja muokkaus helpottuu huomattavasti myös linkkiosio katoaa kokonaan käytöstä sellaisilta sivuilta, joilla sitä ei käytetä.

Tämähän tottakai tarkoittaa sitä, että kaikki video-ohjeet tehdään uusiksi asiakkaille. Ensivuoden alkupuolelle on tulossa räätälöityjen Suomenkielisten video-ohjeiden lisäksi myös ominaisuuskohtaiset ohjeet.

Palaute on aina tervetullutta

Kumpaa itse haluaisit enemmän videota, vai teksti ohjeita? Pistä palautetta mitä olet mieltä.. Ainahan voi myös soittaa ajatuksien tullessa mieleen!