VIP-tukipalvelut on kehitetty yrityksille, jotka haluavat keskittää oman kotisivutoimintansa samaan paikkaan ja säästää omaa aikaa ja rahaa pitkällä aikavälillä. Tukipalvelut on suunniteltu täysin maailman suosituimman julkaisujärjestelmän eli WordPressin kotisivujen ylläpitoon. VIP-tukipalveluun kuuluu täydet webhotelli tuet, WordPress järjestelmän tuki, päivitykset ja varmuuskopioinnit.

Kuinka tämä on mahdollista?

Kun kotisivut suunnittelee sama henkilö, joka vastaa muistakin toimista tiedät aina keneen ottaa yhteyttä. Ei turhia soittoja moneen paikkaan, kun lomake ei toimi tai sivustot on hakkeroitu.

Mutta eikös WordPressin voi asentaa myös itse?

WordPressin voi tosiaan asentaa myös itse mutta käyttäjän osaksi jää lisäosien, teemojen ja näihin tuen etsiminen esim. WordPressin foorumeilta tai lisäosien kehittäjien omilta sivuilta. InnoVitaLen palveluun kuuluu täysi webhotelli tuki kuin myös WordPress tuki lisäosien, teemojen, julkaisujärjestelmän ja varmuuskopiointien osalta.

Eli Suomeksi sanottuna saat kaikki WordPressin edut ilman turhaa häslinkiä tai paneutumista lisäosien toimintaan tai ftp tuntemukseen. ”I’t just works” tyyliin.

Webhotellit on ilmaisia ja maksat vain itse valitsemastasi tuesta

Webhotelli tilat räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan ja maksat vain valitsemastasi tuki ja ominaisuuspaketista. Periaatteessa siis Sinulla on käytössä rajoittamattomasti sähköposteja, domaineja ja kävijöitä kun yritys kasvaa tilaa voidaan myös laajentaa ihan tarpeiden mukaan.