Näin luot täydelliset some- ja blogimarkkinointi kuvat

Tiesitkö että hyvät kuvat jotka ovat oikeankokoisia, sopivat kotisivujesi/blogisi/brändiin voivat nostaa konversiota jopa 95%?

Vielä pari vuotta sitten tuli some- ja blogimarkkinointiin hankkia oma kuvankäsittelyohjelma, joka maksaa hunajaa. Joten oli vain paljon helpompi soittaa mainostoimistoon ja tilata banneri vaikkapa Facebook päivitykseen.

Sitten tuli Canva – Se on muuten ilmainen työkalu myös

Canva.com on mielestäni ollut parhain kuvakäsittely työkalu mitä on voitu keksiä some- ja blogimarkkinointiin. Ennen sinun tuli tietää esim. kaikki erinlaiset kuvakoot sosiaaliseen mediaan sen jälkeen hankkia hienot ”Yleensä maksulliset” hienot fontit, jonka avulla kuvat saadaan pomppaamaan esiin paremmin.

Aika paljon työtä pelkästään yhteen päivitykseen.. Eikös? Koska Facebook päivityksiäkin tulisi tehdä ainakin 3x viikossa.

Mitä kaikkea voit tehdä Canvalla?

Voit esim. Luoda blogiin hienoja kokosivunlevyisiä kuvia jotka saavat artikkelisi näyttämään paremmilta, Facebook päivityksiä, Facebook kansikuvia, Google+ kansikuvia, Google+ päivityksiä, Twitter, Instagram yms. Mahdollisuudet oikeastaan ovat ihan rajattomat.

Canva on vieläpä ilmainen suurelta osin

Itse pidän siitä, että Canva.com sopii niin aloittelijalle kuin edistyneempään käyttöön. Hinnoittelukin on todella simppeli ja edullinen jokapäiväiseen käyttöön. Jos, itse lataat kuvia ja käytät vain ilmaisia valmiiksi luotuja tekstipohjia on käyttö täysin ilmaista.

Jos, et halua itse etsiä kuvia jostain muualta tai sinulla ei vain ole sopivaa kuvaa voit ostaa hienon kuvan canvalta n.1$ hinnalla mikä on todella halpa koska kuvapankista hienot kuvat ovat jopa 5€/kpl.

Katso videolta kuinka helposti luot itsellesi mahtava some- ja blogimarkkinointi kuvat ja pistä ihmeessä kommentteihin linkkiä millainen kuvasta tuli. Olisi mahtava kuulla myös alkoiko klikkaukset/konversiot nousemaan kohisten kuten yleensä?

Videossa mainitut linkit
Canva.com