Negatiivinen palaute – Yrityksen Kotisivuilla tai Foorumilla

Oletko ajatellut mitä tekisit jos saisit yrityksestäsi negatiivista palautetta jonnekkin foorumille tai suoraan kotisivuille? Mitä suuremmaksi yritys kasvaa sitä suurempi mahdollisuus on, että negatiivistä palautetta tulee toiminnasta yleisiin foorumeihin, Facebookkiin tai johonkin muuhun sosiaalisen median paikkaan.

Monen yrityksen kotisivuilla on käytössä myös blogi, jossa on täydet kommentointi mahdollisuudet avoinna 24/7. Olet myös varmasti nähnyt kuinka isojen yritysten Facebook-sivuillakin ihmiset käy kertomassa mielipiteensä, jos heillä ei joku toimi tai palvelussa on jotain vikaa.

Negatiivinen palaute voidaan kääntää positiiviseksi

Negatiivisen palautteen saaminen nostattaa varmasti ensin hieman niskakarvat pystyyn jokaisella. Voit kuitenkin kääntää asian voitoksi pienillä toimilla, jota käytetään myös amerikan mantereella todella useasti tällaisissa tilanteissa.

Parasta tässä on vielä se, että asioihin voi vielä vaikuttaa kun tietää missä menee pieleen ja voidaan parantaa liiketoimintaa myös pitkälle tulevaisuuteen! Katso video niin saat hyviä konkreettisia vinkkejä tällaisten tilanteiden hoitamiseen tyylikkäästi ja asiakasystävällisesti.