Nettibisnesarvio – Videoitse

Onko sinulla kotisivut, blogi, verkkokauppa tai Facebook -sivut jotka tuntuvat siltä, että ne eivät oikein tuo lisää myyntiä niin paljon kuin olisi mahdollista? Tai haluaisit saada enemmän irti näistä kanavista ja lisätä myyntiä tai vaikkapa banneri klikkauksia.

Sinulla voi myös mahdollisesti olla jo kotisivujen suunnittelija tai mainostoimisto takana, jonka kanssa tykkäät työskennellä mutta se jokin tuntuu puuttuvan? Jos näin on, niin silloin minulla on ratkaisu sinulle jonka avulla voit kehittää bisnestä.

Hyvät kotisivut on tehty

kotisivut-myyntitykkiRatkaisu löytyy nettibisnesarviosta

Nettibisnesarvio on kaksi vaiheinen 20 – 45 minuuttia kestävä video, johon pääset mukaan alusta loppuun.

Ensimmäisessä vaiheessa: Tarkistetaan käyttäjäkokemus

Minä asetun uuden asiakkaan rooliin ja tutustun kotisivuihisi, verkkokauppaan tai vaikkapa Facebook -sivuun ja katson siellä esiin pomppaavat asiat, jotka minua uutena asiakkaana kiinnostaa.

Toinen vaihe: Kriittinen arviointi

Kun olemme käyneet läpi ensiasiakkaan kokemukset siirrymme internet-markkinoinnin optimointiin ja kehittämiseen. Tässä vaiheessa annan sinulle tehokkaaksi todettuja ja testattuja internet-markkinoinnin tapoja ja vinkkejä.

Näitä vinkkejä kerrotaan vain salaisissa kokouksissa ihmisille, jotka ovat hommia tehneet monta vuotta. Monet kotisivut ja verkkokaupat ovat pohjaltaan jo hyviä lisäbisnekseen mutta tärkein asia on tietää mitä muuttaa. Aina ei koko sivustojen uusiminen ole se parhain ratkaisu koska testaaminen täytyy aloittaa alusta. Pienilläkin muutoksilla voi olla todella suuret vaikutukset tuloksien parantamiseen internetissä.

Tietoa minusta:

Olen toteuttanut kotisivuja jo 7 -vuotta ja pääosin yrityksille. Tänä aikana olen mahtavasti päässyt yritysten ja sen asiakkaiden toimintaan mukaan ja nähnyt kuinka pienilläkin muutoksilla saadaan tuloksia aikaan.

Saatat myös huomata, että olen hieman erinlainen kotisivujen suunnittelija kuin monet muut. Koska otan huomioon monet internet-markkinoinnin alueet kuten blogittamisen, copywriting menetelmät, hakukoneoptimoinnin, konversio-optimoinnin, käyttäjäoptimoinnin, AdWords markkinoinnin, Facebook markkinoinnin ja sähköpostimarkkinoinnin.

Sopiiko nettibisnesarvio sinulle?

Jos, haluat kehittää omaa liiketoimintaasi seuraavalle tasolle niin kyllä. Varoituksen sanana täytyy sanoa, että et tule saamaan opastusta koodauskielellä vaan ihmismäisesti yrittäjältä – yrittäjälle tyylillä.

Pysyykö arvio ja kehitysideat salassa?

Kun arvio on valmis. Saat yksityisen URL-osoitteen videoon jota ei tiedä kukaan muu. Voit myös itse jakaa myöhemmin URL-osoitteen sellaisille henkilöille, jotka tarvitsevat tietoa videosta. Kuten vaikkapa esim. Mainos tai digitoimistolle on paljon helpompi lähettää suoraan linkki kuin porista sama asia puhelimessa.

Tälläkin hetkellä tallessa ja jaossa on yli 50 kpl arvioita, joita ei tulla ikinä jakamaan missään sivustoilla. Oletuksena kaikki maksetut arviot ovat piilossa, joten voit olla huoletta, että arvokas tieto valuu vääriin käsiin.

tilaus

Video-arvioiden saatavuus

Aikarajoitusten vuoksi en ikävä kyllä pysty toteuttamaan kuin 4 arviota per viikko ja paikat menee tilausjärjestyksessä.

30 päivän – Tyytyväisyystakuu

Olen varma, että videolla käydyistä asioista on hyötyä sinulle. Mutta jos itse näet, että tästä ei ole mitään hyötyä saat rahasi takaisin.

BONUS! Hyvät suomalaiset kontaktit

Olen vuosien varrella oppinut tuntemaan monia internet-markkinoinnin ammattilaisia ja nähnyt ketkä osaavat homman ja tuottavat asiakkaille lisäbisnestä. Kuin myös ne jotka vain nappaavat rahat ja lähtevät kävelemään. Tästä syystä lisään vielä jokaiseen sähköpostiviestiin Suomalaisen kontaktin/kontakteja, joka sopii juuri siihen asiaan mitä liiketoimintasi kaipaa kehittyäkseen tällä hetkellä. Näin liiketoiminnan kehittäminen on joutuisampaa ja tehokkaampaa.

Kontakteja löytyy mm. seuraaviin asioihin: Copywriting, eli blogittaminen ja sähköpostimarkkinointi. Facebook-markkinointi niin maksullinen kuin normaali päivittäminen. AdWords markkinointi ja hakukoneoptimointi. Oletko mahdollisesti kiinnostunut e-kirjan tai verkkokurssin luomisesta tai markkinoinnista? Tähänkin löytyy oma Suomalainen velho, jolla on kokemusta, joka tietää ja tuntee kuinka asiat tehdään tehokkaasti.

Kiinnostuitko? Klikkaa tästä ja tilaa nettibisnesarvio..