Suomen Verkkomaksut – Verkkokauppa ja Kumppani

Suomen Verkkomaksut – Verkkokauppa ja Kumppani

Kirjoittaja

Kovasti on tehty töitä tämän saavuttamiseen ja nyt voidaankin virallisesti sanoa, että innovitale on Suomen Verkkomaksujen kumppani! WooCommercella toteutettuihin projekteihin sisältyy tästä lähtien ja ikuisesti ilmaiseksi (Arvo: 49€) lisäosa, jolla voidaan turvallisesti yhdistää Suomen Verkkomaksut ja WooCommerce verkkokauppa.

Verkkokaupan ja jokaisen yrityksen perustarpeisiin kuuluu nopea, luotettava ja liikkuva rahaliikenne. Kuulostaa hyvältä, eikös vain?

Yksi sopimus. Yksi kumppani. Kaikki maksutavat.

Verkkomaksupalvelu tarjoaa kaikille verkossa toimiville yrityksille ja yhteisöille mutkattoman ratkaisun maksuliikenteen hoitamiseksi. Kuluttajat voivat maksaa helposti ja turvallisesti haluamallaan maksutavalla koko verkkokauppasi maksuliikenteen seurannan ja analysoinnin hoituessa yhdellä työkalulla.

Verkkomaksupalvelun avulla saat enemmän kauppaa vaivattomammin

  • Kauppiaspaneeli maksuliikenteen seuranta- ja analysointityökaluna
  • Monipuoliset maksutavat yhdellä sopimuksella
  • Tehokkaampaa maksamista sähköisissä kauppapaikoissa ja verkko-ostoskeskuksissa

Yhtään ostopäätöstä ei tämän jälkeen tulla perumaan puuttuvien maksutapojen takia!

suomen-verkkomaksut-kumppani

Lue lisää Suomen Verkkomaksuista Tilaa palvelu Suomen Verkkomaksuilta

Suomen Verkkomaksut lisäosa kiinnostaisi kyllä?

Jos käytät maanmainiota WooCommerce verkkokauppa-alustaa, voimme sopia lisäosan asennuksesta case by case. Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä niin katsotaan asiaa eteenpäin. Tai vaihtoehtoisesti voit ostaa lisäosan myös itse suoraan WooThemesiltä.