Kuvaus

Hox. Huomioithan sivustojen teknisen tarkastuksen mikä tehdään ensimmäisen tilauksen yhteydessä

Kun teet tilauksen niin ensimmäiset 7 päivää varataan sivustojen tekniseen tarkistukseen. Teknisessä tarkistuksessa käydään läpi ensin, että ylläpito yleensäkkin on mahdollista liittää sivustoosi tai verkkokauppaan. Jos käytössäsi on todella erikoisesti koodattu kokonaisuus niin voi olla, että en pysty tarjoamaan sinulle ylläpitoa. Saat tilauksen yhteydessä sähköpostiisi tarvittavat ohjeet teknisen tarkistuksen mahdollistamiseksi.

Tässä tapauksessa voin ohjeistaa sinut hakemaan apua toisaalta henkilöltä tai henkilöiltä jotka voivat auttaa sinua paremmin. Aina voidaan tietty myös tehdä kokonaan uusiksi mutta tämä ei monesti ole järkevää jos ei ole jotain todella suuria muutoksia muutenkin tulossa sivustoille. Jos en pysty tarjomaan sinulle ylläpitodiiliä niin sinua ei veloiteta ollenkaan ja ylläpitodiili katkaistaan ennen 7 päivän jälkeen tapahtuvaa veloitusta.

Jos voin tarjota sinulle ylläpitodiilin
Ylläpito alkaa samantien ja ensimmäisen kauden laskutus tapahtuu 7 päivän ilmaisjakson jälkeen. Ensimmäisiin hommiin kuuluukin sivuston toiminnallisuuksien kartoittaminen ja päivitysten ajantasalle pistäminen. Saat vielä raportin ensimmäisistä päivityksistä ennen kuukausiraporttia! Mieluusti myös porisisin myös puhelimitse toiveistasi ylläpidon suhteen jotta pystyn tarjoamaan juuri sinulle sopivia ratkaisuja.

Lisätiedot

Haluamasi laskutusväli

1KK, 3KK, 6KK, 12KK

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hitusen parempi – Verkkokauppasetti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *