Uudistetut Kotisivut ja Suunnitelmat tulevaisuuteen

Innovitalen kotisivut saivat uuden henkilökohtaisemman ulkoasun ja suunnitelmia on pitkälle kuinka tästä jatketaan. Ajatuksena oli, että saadaan helpommin ja selkeämmin tuotua esille alueita, jotka aikaisemmin tuntuivat olevan turhan piilossa. Työnalla vielä on VIP-alue, johon tulee video-ohjeet näkyviin ja voit katsoa uusimmat vinkit samasta paikasta näppärästi. Hallintatilassa olevat ohjeet eivät toki mihinkään katoa vaan VIP-alueelta löytyy vielä kattavammat opastukset.

VIP Tukipalvelut ja Ilmaiset Webhotellit

Sinua saattaa askarruttaa mitä tämä muutos tarkoittaa ja miksi tällainen yleensä luotiin? Suomeksi sanottuna, VIP yksinkertaistaa asioita joita jo tehdään. Innovitalen on tarjonnut webhotelli- ja wordpress tuen jo perustamisesta saakka mutta aika ja tekeminen on enemmän WordPress julkaisujärjestelmän ylläpidossa. Tiesithän, että WordPress julkaisujärjestelmän ylläpito ei yleensä kuulu webhotellipalveluun?

Tarpeenmukaiset tukipalvelut

Tuen nopea toiminta on aina ollut itselle kunnia-asia ja tulee myös olemaankin tulevaisuudessa! Tämän johdosta nyt onkin mahdollista Sinun itse päättää tukipalvelupaketti omien tarpeiden mukaan määriteltynä.

Suurimmat erot on millä alustoilla sitä toimitaan VIP – Bisnis on suoraan Foorumituella, VIP – Myyntitykki on Foorumi ja Sähköpostituella ja VIP – Leijonaan kuuluu Foorumi + Sähköposti ja puhelintuki. Tulevaisuudessa on myös mahdollista tilata Premium lisäosia helposti käyttöön kaupan kautta ja tuki samalla totta kai!

Foorumi avaa mahdollisuuksia ja nopeuttaa tukea

Kuten tuossa aikaisemmin sanoinkin innovitalen tuen nopeus ja hyödyllisyys on todella tärkeä asia ja kaikkiin kysymyksiin pyritään vastaamaan 24h aikana oli kyseessä vappu tai viikonloppu. Vastauksena kasvavaan sähköpostitteluun on foorumit VIP-alueelle. Foorumeilla voit lukea useimmiten kysytyt kysymykset ja saada vastauksen askarruttaviin asioihin todella nopeasti.

Mihin katosivat referenssit?

Tämä on oikeastaan aika hauska juttu. Nykyään hakukoneoptimointi alkaa nostamaan päätään myös monessa muussa yrityksessä ja yrittäjät alkavat ymmärtämään hakukoneoptimoinnin arvon markkinoinnissa. Tämä tarkoittaa kilpailevia hakukoneoptimoijia, jotka saavat turhan suuren infon käytettäviin menetelmiin tsekkaamalla hakukoneoptimoijan kotisivut ja menetelmät näillä läpi.

Tarkoitushan on mennä yrityksen sivulle hakutuloksista. Ei tälle sivulle ;)
Tarkoitushan on mennä yrityksen sivulle hakutuloksista. Ei tälle sivulle 😉

Näin ollen referenssit alue on harkitusti poistettu ja toivottavasti Sinä säilytät hakukonesijoituksesi vielä paremmin! Referenssejä tullaan vielä julkaisemaan case studyina suoraan blogissa tulevaisuudessa ja yrittäjän vinkithän aina auttaa parantamaan sijoituksia.

Mitä muuta uutta ja ihmeellistä on?

Joko tutustuit nettityökalut sivuun? Tältä sivulta tulet löytämään tulevaisuudessa paljon hyödyllisiä välineitä käyttöönotettavaksi ja totta kai kannattaa kertoa myös muille.

Tiesitkö muuten Start Smartista? Kurssi on tällä hetkellä puoliksi valmis ja ennakkoontilanneita on jo 34. Kiitokset kaikille tilaajille! Kohta pistetään tilastot nousemaan yhdessä.

Kiitokset että olette mukana menossa

Tahdon tässä välissä kiittää kaikkia asiakkaita ja sosiaalisen median faneja ja tykkääjiä nöyrimmästi mukana olemisesta! Toivottavasti jakamastani infosta on hyötyä liiketoiminnassasi ja sitä voit odottaa myös jatkossa. Facebook-sivuilta löytyy myös viikoittain viimeisimpiä vinkkejä kotisivujen hyödyntämiseen ja ajatus on lisätä videoita saataville rutkasti enemmän.

Kerro ihmeessä mitä pidät uusista kotisivuista ja ajatuksista tulevaisuuteen! Onko jotain mistä haluaisit kuulla tai tietää lisää?