WordPress 3.6 – Oscar on vihdoin julkaistu

oscar-peterson-wordpressWordPressin uusimpaan versioon sisältyy ”pomminvarma” automaattinen tallennus ja artikkelien lukitus, uudelleen kehitetty valikointi versioista, suora tuki audion ja videon implementointiin suoraan sivuille helposti.

Julkaisua kutsutaan nimellä ”Oscar” jolla kunnioitetaan Canadalaista jazz pianistia Oscar Petersonia.

WordPressin perustan kehittäjät rakastavat jazz musiikkia ja jo versiosta 1.0 lähtien kaikki versiot on nimetty jazz artistien mukaan ketä he ihailevat.

Pari uudistusta lähemmin:

  • Uusi versioiden hallinta tallentaa, joka kerta kun teet muutoksen artikkeliin, tai sivuun ja voit helposti rullata muutosten läpi, kuka teki mitäkin muutoksia.
  • Sisäänrakennettu HTML5 mediantoisto, jonka natiivi tuella audiot ja videot uppoaa näppärästi sivustoon.
  • Valikko näkymä on nyt paljon helpompi käyttää.
  • Totta kai myös monia muita parannuksia, jos tekniikka on Sinun juttusi lue lisää codex:ista.

Olen innovitalen asiakas mitä tämä tarkoittaa?

WordPressin julkaisujärjestelmän päivittyessä pitää huomioida se, että kaikki tapahtuu luotettavasti ja turvallisesti eli ”päivitä” näppäimen painaminen, voi jopa kaataa saitin kokonaan. Mutta ei huolta, kun kotisivuilla käytössä olevat lisäosat on ajantasalla, mie hoidan päivityksen ja sinun ei tarvitse kuin jatkaa kotisivujen ylläpitämistä. Tästä pääsemmekin heti seuraavaan uudistukseen.

WordPressin video-ohjeet uudistetaan

Näin kesänlopussa on hyvä tehdä pienen suuri syksyn alun siivous ja kaikki WordPress video-ohjeet tullaan uudistamaan ja lisäämään uusia osioita, jotka auttavat sinua hyödyntämään WordPressiä entistä paremmin. Nyt +20 muuttuu +30 ja tulevan VIP-alueen myötä, tulee myös sisältämään ohjeet hakukoneoptimointiin, kävijätilastoihin niin sisäiseen kuin Google Analytics hyödyntämiseen ja SOME integrointiin.

wordpress-video-ohjeet

Ennen sanottiin ”Jopa äitisi osaa käyttää WordPressiä” tulee toivottavasti muuttumaan ”Jopa mummosi osaa käyttää WordPressiä”. Sehän se on tavoite! Jos, sinulle on tullut mieleen asioita, joista haluaisit tietää enemmän tai olisi hyvä lisätä ohjeistukseen ota ihmeessä yhteyttä.

Mielenkiintoista maailmalta:

Tiesitkö jo muuten uudesta WP-opas sivusta, jossa opastetaan ilmaiseksi WordPressin saloihin. Kerro ihmeessä ystävillesi tästä ja kerro kuinka helppo WordPress vain on ylläpitää. Jos taas tuntuu siltä, että ideoita olisi mahtava saada kuinka niitä kotisivuja yleensäkkään voi hyödyntää kannattaa vierailla Digivallankumous internetsivuilla.